Дякуємо за ваш заказ.

Наші менеджери обробляють його
і зв’яжуться з вами, як можна швидше.
Ваше повідомлено прийнято

Наші менеджери обробляють його
і зв’яжуться з вами, як можна швидше.
Ваш телефон отриманий
Наші менеджери передзвонять вам якнайшвидше.
Ви будете повідомлені про зниження ціни

Сервіровка столу

Стол, за яким ми збираємося всією сім'єю, святкуємо важливу дату або просто радіємо з друзями – це не просто предмет меблів.

Це особлива атмосфера та урочистість, які заволодівають нашим настроєм та почуттями.

Так давайте перетворювати кожну таку зустріч за столом на маленьку історію :)

 

 

ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО СЕРВІРУВАННЮ.

1. Не робіть нічого просто так – присвятіть сервірування столу певній ідеї чи концепції. Адже ми говоримо не лише про розміщення предметів, а про елементи декору та колористику.

Наприклад, можна влаштувати сніданок у Парижі, обід із морським колоритом. А іноді повечеряти у стилі Балі. Ви можете надихатися не лише містами, а часом року, тематичним святом.

 

2. Кольори потрібно підбирати, враховуючи їхню сполучність і загальні правила. Доречним буде проаналізувати інтер'єр кухні або вітальні, щоб використовувати кольорову гаму, яка "до лиця" приміщенню.

Також зверніть увагу на матеріал та колір стільниці - на керамічній мармуровій стільниці ефектно виглядає золота посудина, на дерев'яній можна пофантазувати та віддати перевагу візерункам.

 

 

Якщо ж Ви використовуєте скатертину або подтарельники, враховуйте їх колір та фактуру.

 

 

3. Акценти та ще раз акценти – не бійтеся використовувати яскраві принти та кольори, а також поєднувати різні види посуду. Наприклад, білі фарфорові тарілки можна доповнити барвистим марокканським посудом.

 

 

Сучасна кераміка виглядатиме ще ефектніше в компанії вінтажних склянок або келихів.

 

 

4. Скло можна використовувати не лише прозоре, а й кольорове – це додасть яскравих фарб. Особливо актуальний такий підхід улітку і навесні, коли хочеться відчути за столом більше світла, простору та фарб.

 

 

5. Сервізи треба вибирати, аналізуючи меню – чи зручно буде подавати страви на тих чи інших тарілках, чи підходять вони до цієї риби/м'яса.

 

6. Як декор ідеально підходять живі квіти, сезонні трави та фрукти.

 

 

З ними стіл виглядатиме живим, свіжим – таким, що дарує задоволення та натхнення.

МЫ СООБЩИМ ВАМ, КАК ТОЛЬКО ТОВАР ПОЯВИТСЯ